cus, dostal jsem 2h mute od admina maslo, kterej mi ho dal za to, ze kdyz napsal zpravu "Posledni 2 mapy mi nejak nejdou strafy" tak jsem mu odpovedel "to zni jako tvuj problem", na to mi napsal, ze jestli ho budu dale urazet, ze mi da mute, tak jsem mu napsal nebrec, coz uznavam ze mohla byt lehka provokace na stranu Administratora a zaslouzil bych si za to mute, ale rozhodne ne na
2 hodiny ale treba na 5 minut.
Pote mu kolega zirog doporucil trest zrusit, protoze i podle nej nebyl opravnen, tak mi ho zrusil s ironickou poznamkou "dam ti teda jeste jednu sanci", coz teda znaci, ze si sam neni jisty, jestli puvodni mute byl pravem ci ne, pak jsem mu znovu napsal nebrec a neplac, coz mi jako nadavky na admina nepripada, jak uz jsem zminil, povazoval bych to max za provokaci ale rozhodne ne nic co by bylo na 2 hodiny.
Chapu ze je tenhle admin mene schopnej, konec koncu uz byl jednou zrusenej, ale myslim ze vysvetlit mu znova pravidla tymu by nebylo spatne, aby nedopadl jako minule.
prikladam svuj chatlog jako dukaz, ve kterem neni nic na 2 hodinovy mute.
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165...yer=979528
tady je dukaz o tom, ze si sam admin nebyl jistej nejspise svym cinem
2025-08-01 17:17:33 vieš čo mas poslednu šancu za to ze sa tu pan snazi :). Epiczone.sk | Zombie #1 [EXTRAVIP ZADARMO] zm_army_tn_beta5
zivocisny tuku ty AMX_GRAB nedostanes!!!!