1)Nick na serveru: Pokazene Maslo (vip nick: Maslo).
2)Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): denne určite nehram ale taktiez nedavam si extra dlhe pauzy. hrám cca od 2 az do 5hodin (záleži podla situacii v dannej chvile ).
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE): Ano adminovy ketamine pišem ked sa deje na serveri niečo proti pavidlam alebo aj ked sa iba informujem.
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE): NE na CS serveroch som admin nebol čo sa týka Discord serveru tak mame s kamošom maly server a som tam admin :).
5)Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): Nosteam hram daky ten piatok cca asi od 6 -7rokov čo sa tyka steam verzie tú mam kratko.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Banlist mi nedokaže načitat moje bany (chyba asi na mojej strane). určite sa tam najdu dake bany za Nadavky.
7)Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X:
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1000087
8) SteamID a SteamNick: Nick: mqrcs . SteamID:76561199123480619 SteamID2:STEAM_1:1:581607445
9)Funkční mikrofón (ANO/NE): ANO
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ): NE. naštivujem Discord zakaždým ked zapnem PC. som ochotný naštevovat aj TS3 .
11)Věk a datum narození: vek: 16rokov. datum:14.8.2008
12)Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: ako maly kid som Cheatoval v hrach takze viem posudit ked ma niekto aimbot/WH/Scripty :)
13) Něco o sobě: Moje meno je Marcus pochadzam z Banskej Štiavnice. Študujem vedla v meste Operatora strojarskej vyroby a popri škole chodim do roboty. venujem sa aktivne FREESTYLE MTB (SLOPESTYLE) na bicykli. taktiež rad sa hrajkam hry.
14)) Kolik máte nahraných hodin na steamu: 72.3H (fakt malo ale ako kid neboli peniažky na steam verziu).
S pozdravom Maslo