1) Váš herný nick:BOT Wolf
2) Na serveri hrám denne:2-3 hodiny
3) Rank v CS:GO:Silver Elite Master (Byl jsem už MGE)
4) Nahlasujem na fórum/adminom porušenie pravidiel: ANO (adminům hlavně)
5) Skúsenosti s adminovaním v CS a CS:GO - ANO (Jsem adminem na cs 1.6)
6) Vypíšte počet nahraných hodín zo Steamu (len CS:GO) :na tomhle účtu přes 100 hodin (Na starém účtu přes 3K hodin ale ztratil jsem mobil tím pádem jsem se nemohl dostat na účet)
7) Vypíšte bany na našom portáli: Žádný
8) Vypíšte odkaz na váš profil v HLSTATS:X: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1657...yer=876995
9) Vaše SteamID:STEAM_1:0:708072574
10) Funkčný mikrofón:ANO
11) Navštevujem TS3:teď už moc ne
12) Vek a dátum narodenia:23.12.2004
13) Skúsenosti, schopnosti a popíšte, čím by ste mohli byť prospešný našemu portálu: Tak mám zkušenosti s cheatama v csgo. Chci pomáhat lidem, když budou potřebovat s něčím pomoct a chci se zlepšovat. 14) [b]Niečo o sebe:Jmenuju se Ondřej a rád hraji hry nebo cvičím taky chodím na Střední školu IT technologie takže celkem umím s věcmi na počitači a prostě jsem hodný kluk co chce zapadnout do téhle společnosti to je asi vše o mně.
+
Nahrané hodiny
Reportuje přes !calladmin
Čistý chat
Vytýkáme tu často lidem žádné reporty na Fóru (v CS:GO sekci samozřejmě), ale vzhledem k tomu, že si 1.6 admin tak bych v tom asi neviděl takový problém.
Ano
Feel free to contact me on:
Teamspeak 3: TheKroody
Discord: TheKroody
https://steamcommunity.com/profiles/76561198119608851/
+
Nahrané hodiny
Reportuje přes !calladmin
Čistý chat
Vytýkáme tu často lidem žádné reporty na Fóru (v CS:GO sekci samozřejmě), ale vzhledem k tomu, že si 1.6 admin tak bych v tom asi neviděl takový problém.
Poprosím nového admina, aby mě kontaktoval na steamu. Musím zjistit nějaké informace a poté můžu nahodit práva.
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN