Mapy vypadají pěkně, rozhodně bych už konečně nějaké zrušil a přidal tyto
ze všech map máme třeba 3x aztec, z toho bych minimálně 1 zrušil
pak jsou mapy i nové, ale nehrajou se, taky by se mohly zrušit a přidat tyhle+originovy
VIP:
Furien, COD:MW, BB, 2x Zombie, CSGO: Mirage only ∞
ADMIN STATUS
CS 1.6 Admin - od 18.8. 2020
CS 1.6 CHEATHUNTER - od 2.7. 2022 - 17.09. 2023
od 1.1. 2024
-------------------------------- CS 1.6 HLAVNÍ CHH - od 17.09. 2023 - 31.12. 2023 CS 1.6 Server Admin - ZOMBIE20.4. 2024 - 23.2. 2025
Zástupce CS 1.6 HLA 3.2. - 23.2. 2025
--------------------------------
1. zm_nightcamp -> Už bola navrhnutá mnou -> "Návrhy na pridanie máp" alebo tu "Nové mapy pre Zombie server" , bola zamietnutá z istých dôvodov.
2. zm_winter_newzm -> je dosť schopná . No ako som si všimol isté kempy sú tmavé.
3. zm_crazy_rooms -> Nato že bol pridávaná 2 roky dozadu vyzerá ako keby bola oveľa staršia. a zo screenshotu vidno pár kempov.
4. zm_blackmesa_camp -> poznám tu mapu testoval som ju cez New Game. celkom schopná mapa.
5. zm_dust_2k18 -> na servery je je už 2k19 ak sa nemýlim.
Jasný Esovíku, ale tak víš co radši si založím vlastní téma abych to měl přehledné a dálo by se to pro mně hledat lip :D
Mám dalšich pár map
zkouším dělat i nějaký vlastní ale tam mi to píše nějaký ERROR :D takže sem zatím hodil tyhle které sem zkoušel a připadali mi dobré, Tak sem je chtěl sem hodit třeba je dark přidá třeba taky ne
zkouším dělat i nějaký vlastní ale tam mi to píše nějaký ERROR
1. ak ti hádže errory pri kompilácií nemáš dobre nastavený profil na tvorbu máp
2. ak ti skompiluje mapu a vytvorí sa ti súbor .err stlač ALT + P pre zobrazenie chybných blokov.
zkouším dělat i nějaký vlastní ale tam mi to píše nějaký ERROR
1. ak ti hádže errory pri kompilácií nemáš dobre nastavený profil na tvorbu máp
2. ak ti skompiluje mapu a vytvorí sa ti súbor .err stlač ALT + P pre zobrazenie chybných blokov.
Zkoušel sem vše, a stále mi to píše ERROR, zkusím to zítra udělat, nevím jestli znáš cs_italy, tak sem to přepsal na cs_epic_italy , přidané kampy-I tajná schovka tam je pro hráče který moc neumí (Skákat přesně pro tebe origin :D ) Tak se tam dá normalně dostat :D
Případně kdyby jste jí chtěli vidět pošlu jí do PMKY(Chci aby to bylo ješte tajné než to bude hotové)