Zdravím chtěl bych se zeptat jestli by jste nemohli přidat na JB herní mód furien.
Tento mód sem hrával na jiném serveru a dost sem si ho oblíbil.
Děkuji za vyjádření:-)
Já si myslím že módů je tam dost máš tam 5x přestřelku, ghost,zm,chicken,schovka... JB není o módech, jestli chceš hrát furien tak běž na náš furien server. Módů je tam až až si myslím protože JB není o módech ale o příkazech,simonovi a atrakcích. Mód se může dát 2x-3x za mapu a to stačí si myslím.. :)
Já si myslím že módů je tam dost máš tam 5x přestřelku, ghost,zm,chicken,schovka... JB není o módech, jestli chceš hrát furien tak běž na náš furien server. Módů je tam až až si myslím protože JB není o módech ale o příkazech,simonovi a atrakcích. Mód se může dát 2x-3x za mapu a to stačí si myslím.. :)
muj nazor je takovi : Furien vlastnime mi a spousty jinych portalu , naco vam je na JB furien kdyz je to pro vetsinu lidi nerealna ptakovina,ja jsem
silne proti
Furienu , pokud chcete hrat furien pripojte se na server,tam muzete Furienovat do aleluja , radsi vymyslete Mod ktery jeste nikdo nevlastni ( nejakou novinku,ktera lidi ochromi,
maty a vsiml jsis jaky rozdil mezi mody na JB a serverech vlastne je ?? pokud ne tak jsi docela slepy,je to uplne odlisny a jak uz psal Decenzo,je to spis na spestreni hry :) odpocinek od slov , tak ok povez mi v cem by se lisil furien na jailu od normalniho serveru ( nepocitam mapu )