Chcel by som aby bolo na serveru dust2 only pridano keď niekto zabije niekeho z knifom +50hp a kto mu dá hlavu +20hp a ostatné killi +5hp jak je to do teraz :)
Ďakujem vopred čo by súhlasili :)
Toto pochybujem že by sa zaviedlo, pozrime sa na to s týmto pohľadom: sú 2 AFK na spawne, prídem tam, zabijem ich s knifom a mam už 200 HP. A chod s 200 HP proti druhým, je to nerozumné, zachvíľku budeme ako na zombie s 1000 HP... Už tak máš výhodu ako VIP, zabiješ 2 hráčov a máš 110 HP, čiže nejdeš na ranu s wipom.
to je sprostost riadna +50hp uz teraz nadavaju ze do mna vystreli s awp a chodim si dalej:) ne to este ze bude davat do mna z gulometom cely zasobnik a ja budem chodit okolo neho ;)
Človeka niekedy normálne až zaráža, aké blbosti niektorý ľudia dokážu vymyslieť. Premyslel si si to pred tým, než si to napísal? Popremýšlal si nad tým, aká blbosť by to bola? Zrejme si to napísal len tak z brucha, ktoré bolo prázdne, tak vypustilo túto kravinu, na ktorú ti určite nikto nedá súhlas.
Podľa mňa by sa tam mali pridať bazooky, vrtulníky a keď zabiješ nepriateľa stane sa z teba Spiderman a začneš loziť po stenách a vrhať pavučinu.... ach