Zdravím , mám problém s mluvením do hry. Mikrofon je umístěn na káblíku ke sluchátkům. Mikrofon na TS mi funguje celkem dobře . (Jde mě slyšet atd) Když chci mluvit do hry ,tak hráči slyší jen brutální šumění ,pazvuky :D(Né není to můj hlas:D) Nastavené ve voice to mám takto: http://leteckaposta.cz/577874338 , pokud je tam něco špatně ,či víte jak na to . Budu moc rád za každou odpověd. Děkuji Happyn
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Ahoj spoluhráči , stále problém nevyřešen . Pokud máte nějaký návrh ,tak sem s ním.
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Elegar niekety to nepomôže pretože zvuková karta nemusí reagovať na steam. Mne to tak spravilo. Musil som si kúpiť novú externú usb zvukovú kartu za cca 10e..
Měl jsem stejný problém, ptal jsem se všech kdo má nějaké zkušenosti s pc i přímo servisů, všichni mi radili bud zkusit vyměnit zvuk. kartu, samozřejmě jsem ji nekoupil ale přeinstaloval jsem win a když jsem zapl csko nebo cokoliv tak to šlape jak má... pc už mám asi 4 měsíce po opravě a nic se nezměnila :D tak zkus přeinstalovat win a nemusíš platit nic, jenom čas :P