Nazdárek párek :D
Zdravím celý A-Team :)
Takže chcel by som požiadať na server Fy_maps :P
1) Nick na serveru : OriGinaL 2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) : 4 hoď. Proste keď tam sú hráči tak sa napojím ;). 3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) : Mám nahlásenú 1 prohrešku :D. 4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) : Jop mám. 5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)4 roky z prestávkami. 6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) : Nemám asi :D 7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : STEAM_0:0:3318501 , OriGinaL. 8) Funkční mikrofon (ANO/NE) : Áno mám. 9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) : Áno, navštevujem TS3 + OriGinaL 10) Věk a datum narození : 15 - 20.9.1999 11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : Veľká aktivita. Či už CS 1.6, TS3 alebo WEB ;) 12) Něco o sobě (rozepiště se) : Mám 15 rokov to asi už viete :D Milujem motocross <3 Rád si zahrám CS 1.6. A to stačí :3 :D 13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : 2310 :D
Ďakujem za každé ÁNO / NIE ;)
S Pozdravom OriGinaL :)
------------------------------------------------- Ja nie som
žiadny FAKE ! JA som ORIGINAL ! -------------------------------------------------
Ano, Moll, o tomto vím, taky už jsem to s hráčem prokonzultoval. Ale zase na druhu stranu, na Fy_maps není skoro žádný admin a občas jsou tam hráči a na neštěstí i plno cheaterů, které je potřeba eliminovat. Ta jeho "žádost" byla před 2mi lety, což je docela dlouhá doba a Original snad zmoudřel.(Každý, když měl 12-13 chtěl být admin:D). Jinak podmínky splňuje a hrávat ho tam vidím, takže i přes to všechno bych to s ním chtěl zkusit, jelikož na fy maps je opravdu potřeba dohlížet!
Ok, ale vem si, že to celkem není fér pro lidi, kteří nedostali práva kvůli tomu, že někde zalhali o věku. Je to jen na vás.
PS: btw. Originale jak jsem mohl vědět, že jsi si o tom psal s CannabiSem? Pokud možno neodpovídej na to, protože by tu mělo být jen vyjádření zda tě vezmou nebo ne.
Upravil Moll dňa 07-11-2015 14:29
Ano, ale takoví lidi si žádali každý týden na jiném portálu a na každém psali něco úplně jiného. U něj je to před 2mi lety, což je podstatně dlouhá doba
Momentálne lebo čakám na hráčov :)
Keby som tam ani nebol tak by tam ani žiadny hráč neprišiel, ale kedže tam som tak tam uvidia, že tam 1 hráč je tak sa pripoja :)
------------------------------------------------- Ja nie som
žiadny FAKE ! JA som ORIGINAL ! -------------------------------------------------